Workshop SEO

Wat is SEO?

SEO is Search Engine Optimalisation. Uw website optimaliseren op diverse vlakken om hoog in Google en andere zoekmachines te komen. The website van The WP Man is geoptimaliseerd, daarom bent u tenslotte op deze pagina terecht gekomen! U moet bij iemand een SEO Workshop nemen die zelf een site heeft die goed gevonden word. Die zelf hoog in zoekmachines staat! Toch? Optimaliseren met tekst, zoekwoorden en zoekwoord combinatie die uw doelgroep aanspreken en waar de meeste traffic op is. Wilt u zelf aan de slag gaan met SEO, zodat uw website relevante bezoekers krijgt via de verschillende zoekmachines? Weet u niet waar u moet beginnen? Dan is de workshop SEO wellicht iets voor u!

DE SEO WORKSHOP

Wij vertellen u welke stappen u moet nemen om succesvol te zijn met SEO. En u bent de enige deelnemer. 100% aandacht voor u en uw bedrijf. De workshop geven we in Den Bosch bij mij thuis en live online. Want dat is de plek waar ik werk, wel zo gezellig en koffie bij de hand. Juist daarom kan ik u vriendelijke tarieven berekenen! U gaat naar huis met alle benodigde kennis. Zoveel kennis dat u zelf thuis direct aan de slag kunt om uw website op SEO gebied extreem te verbeteren. U wordt écht geholpen!

INHOUD WORKSHOP SEO

  • Wat gaat u leren? U gaat leren over autoriteit, content, strategie en techniek
  • Hoelang duurt de Workshop? Een workshop duurt zo lang als u wilt. Deze workshop wordt één op één gegeven door The WP Man.
  • Kosten? In 1 dag kan ik u heel veel leren. De prijs per dag van 10:00-16:00 uur inclusief koffie, thee en een Bosche bol. Met een lunch erbij is het 299 euro excl. btw.
  • Voor Wie? De workshop is voor iedereen met een WordPress website. ZZPers, bedrijven Het doel is een hogere positie in Google en andere zoekmachines. U wilt meer relevante bezoekers op je website krijgen.

U krijgt SEO tips en uitleg van SEO-expert The WP Man. We richten ons samen helemaal op uw website. U kunt direct alle tips en tricks doorvoeren. Uiteraard mag u tussendoor ook zelf al uw vragen stellen. We willen onduidelijkheden wegnemen en het zo helder mogelijk uitleggen, zodat u thuis zelf verder kunt met de SEO van uw website.

Naast veel tips krijgt u ook een helder antwoord op onder andere de vele vragen die u vast heeft.
Bepaal uw eigen succes: na afloop van de workshop weet u wat moet u doen om beter vindbaar te worden. Hoe je de resultaten van je zoekmachine optimalisatie meet, volgt en verbetert.

Een SEO Workshop van The WP Man, daar word u wijzer van!

WIE GAAT U HELPEN?

Mijn naam is Hennie van Ravesteijn, Ik vind het fantastisch als ik ondernemers kan helpen om zelf aan de slag te gaan met SEO en online succes. Graag ga ik de uitdaging met u aan!

WAAROM KIEST U VOOR DEZE WORKSHOP?

90% bedrijven en particulieren oriënteren zich meer en meer via zoekmachines zoals Google. SEO is voor veel bedrijven dan ook erg belangrijk. De basis hiervan is een goede strategie en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. In deze workshop gaan we hier op in en we leren u, stap voor stap, wat wel werkt maar ook zeker wat niet werkt. We denken inhoudelijk mee over wat voor uw doelgroep belangrijk is en hoe u uw website het beste kunt inrichten, zodat zoekmachines uw website interessant gaan vinden.

Wanneer? De workshop geven we op de dag dat het u past. Heeft u interesse in deze SEO workshop of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ik beantwoord graag al uw vragen over de workshop SEO. U kunt ook onderaan deze pagina met het contactformulier reserveren.

Beschikt u over een laptop? Neem deze dan mee. Dan heeft u direct alle informatie van uzelf bij de hand en u werkt op uw eigen vertrouwde laptop, wel zo prettig toch?? Neemt u deze dan mee. Dan heeft u direct alle informatie van uzelf bij de hand en u werkt op uw eigen vertrouwde laptop, dat is wel zo prettig toch?

VOORDELEN VAN DE WORKSHOP SEO

Het volgen van deze workshop heeft veel voordelen, zoals:

  • U weet precies wat u nodig hebt (software) en wat u moet doen (aanpak) om uwwebsite hoger in Google te krijgen.
  • U bespaart een hoop tijd die u anders kwijt was aan zelfstudie.
  • Het is een één op één workshop, waardoor we uw website SEO technisch gaan verbeteren.
  • Een en al oor voor persoonlijke aandacht.
  • Geen onzekerheid meer over of u het wel goed doet.
  • De effecten van uw website-optimalisatie zijn meetbaar, zo ziet u snel of het werkt wat u heeft toegepast.

SEO is iets waar u continu aan moet werken.

Het is dan wel fijn om vragen te kunnen stellen. Wij bieden u de mogelijkheid om periodiek terug te komen voor verdieping en antwoorden te krijgen op vragen die u heeft.U blijft achter het stuur zitten, wij geven de sturing zodat u de juiste richting op gaat.

Workshop SEO reserveren


Wij hebben ook een beginnerscursus van WordPress

This website uses cookies.