Wilt u leren om zelf een website of een webwinkel te maken? Dat kan bij The WP Man “cursus voor beginners“.

The WP Man leert u eenvoudig om een goede WordPress site te maken tijdens de WordPress cursus. Wist u dat van alle websites op internet is maar liefst 1/3 een WordPress site. En dat is niet voor niets want het is een stabiele en gebruiksvriendelijke CMS. Voor WordPress is enorm veel, ook gratis, te verkrijgen. WordPress is een open applicatie waar veel doorontwikkeling in is. The WP Man leert u om een goed gevonden site te maken.

Wat leert u allemaal tijdens de WordPress cursus?

The WP Man leert alles over de WordPress CMS. U leert goede pagina’s en widgets te maken in de WordPress CMS. Hoe maakt u dat op en welke kopregels gebruikt u waar. Welke foto’s gebruik u daarbij en hoe komt u daar aan. Ook leer ik u om de juiste plugins toe te voegen en te bewerken. Hoe schrijft u content voor een website en waar haalt u de informatie vandaan over b.v. de zoekwoorden. Waar moet ik mij bij aanmelden om een sterkere autoriteit op internet te krijgen. Hij laat u doorzien hoe de CMS precies werkt van WordPress.

U gaat uw eigen template ontwerpen.

Een template is de “schil” over de site en geeft de uitstraling van de site. Niet alleen een template ontwerpen maar ook zorgen dat deze snel is. U wilt immers niet dat uw klant op uw site afhaakt omdat het traag werkt. Of afhaakt omdat de routing Van de site niet logisch is. U gaat een eenvoudige routing ontwerpen van uw site. Zodat uw klant binnen een paar muisklikken is waar hij wil zijn. Hij laat u kennis maken met rankingcoach. Zodat u precies weet welke woorden u waar moet toevoegen en vergelijk uw site met collega’s. Waarom staan mijn collega’s op de eerste pagina? Ook leert u te werken met Google analytics en webmastertools. En natuurlijk vertel ik u hoe de Yoast Seo module werkt.

U start met een lege luxe WordPress CMS en 1 jaar gratis Litespeed hosting t.w.v. 159 euro. U kunt uw site uiteindelijk samen met mij maken. Zodat u een uitnodigende website of webwinkel krijgt die goed scoort. The WP Man helpt u dit te realiseren.

Voor wie is de WordPress cursus voor beginners geschikt?

Voor iedereen van 15-75 jaar! Iedereen die het leuk vind om zelf goede websites te maken. Websites met potentie, die ook goed gepositioneerd worden in zoekmachines. En dat u de logica begrijpt waarom dat zo is. Enige voorkennis voor het maken van een website is niet nodig. Kunt u met een computer werken dan leert The WP Man u alles over WordPress.

Bouw een dynamische en informatieve site met WordPress en The WP Man.

Hoe lang duurt de WordPress cursus?

De WordPress cursus bestaat uit 6 dagdelen van 3 uur. Na afloop bent u in staat om eenvoudig uw website aan te passen, uit te breiden en b.v. artikelen in een winkel toe te voegen en aan te passen. Dat er de goede content bij staat en de juiste Tags erbij staan.

Wat zijn de Kosten voor deze cursus?

De kosten voor 6x 2 uur op een nader te bepalen dagdeel in overleg zijn 299 euro excl. btw. Dat is incl. 1 jaar Litespeed hosting incl. Alle pro plugins t.w.v. 159 euro en een naam voor uw site. De groep is van 5 tot 10 personen.

Wilt u tijdens de cursus online rankingcoach software gebruiken voor uw eigen site dan is dat 29 euro per maand.

Wanneer u uw site zo goed als klaar heeft qua ontwerp dan adviseer ik om rankingcoach te gebruiken. U heeft ongeveer 20-50 uur nodig om uw site volledig te optimaliseren. Dus u kunt dan uittellen hoelang u rankingcoach nodig heeft. Doet u het snel dan heeft u slechts 1 maand rankingcoach nodig.

WordPress cursus van The WP Man

Waar is de WordPress cursus voor beginners?

De WordPress cursus voor beginners wordt gegeven op een nader te bepalen locatie in Den Bosch. U kunt mij ook mailen tijdens deze cursus met vragen en adviezen. Dat kunt u daarna ook. Wanneer het na die tijd van de cursus gaat om een vraag of informatie dan doe ik dat gratis. Gaat het om aanpassingen in uw site dan krijgt u een gereduceerd tarief van 25 euro per uur I.p.v. 35 euro per uur.

Liever een 1 op 1 online WordPress cursus?

The WP Man geeft ook een Worksop SEO voor diegenen die nog meer succes willen hebben met de website of webwinkel. Lees meer.

Voor meer informatie neem contact op.

Lees meer over WordPress