Platinum – WP Man Managed NGINX hosting

129,00 excl. btw.

Beschrijving

Platinum is de supersnelle hosting van een grote Woocommerce winkel met veel bezoekers, ook tegelijk.  Kies het WP Man Managed NGINX netwerk van The WP Man bij WPMudev.

The WP Man heeft zijn eigen netwerk voor zijn klanten bij WPMudev. Wat is dan het verschil als ik rechtstreeks hosting krijg van WPMudev? Niets wat betreft de hosting maar er zijn toch verschillen.

Je logt op dezelfde manier in bij WPMudev met een link van The WPMan, alleen kom je dan in het netwerk van The WP Man waarbij The WP Man je man achter de schermen is van jou Hub. Met de Hub kan The WP Man jouw site beheren. Hij maakt dagelijks backups, houdt alle plugins en WordPress up to date en zal er alles aan doen om jouw site zo snel mogelijk te maken.

Platinum is de supersnelle hosting van een grote website met veel verkeer.

Zodra je klant van het The WP Man Managed WordPress NGINX hosting dan kun je direct je WordPress CMS downloaden zoals The WP Man deze heeft ingericht, je krijgt de allernieuwste WordPress CMS incl. alle Superhero plugins voor managment, prestatie, seo en veiligheid.

The WP Man levert je gratis Elementor pro bij als pagebuilder zodat jij supersnel zonder programmeerkunsten de allermooiste sites kunt maken. Dit in combinatie met het Hello thema, deze responsive template geeft op ieder apparaat een optimale weergave en werkt perfect samen met Elementor pro.

 

ELEMENTOR PAGEBUilDER No.1

 

Platinum is de grootste hosting voor supersnelle Managed hosting van The WP Man. Platinum is voor een grote webwinkel met veel bezoekers tegelijk. Een Woocommerce winkel kun je vanaf de Silver hosting gebruiken. Er is Silver, Gold en Platinum hosting van The WP Man.

Kijk naar de verschillen in specificaties.

p

Andere suggesties…