Ik bouw een professionele WordPress Webwinkel incl. Seo en 15 producten

1.450,00 excl. btw.

Beschrijving

Zoek je een website, winkel die “gevonden” word?

 

The Wp man bouwt een webwinkel op maat voor je bedrijf. Wat kun je verwachten? Ik bouw een site in overleg met jou. Wij zullen regelmatig contact hebben tijdens de opzet van de website en winkel wantoestanden is van belang dat je in precies de goede doelgroep terecht komt in de zoekmachines zodat je kunt gaan scoren.

Een professioneel design wat bij je past

 

The WP Man luistert goed naar je wensen en ontwerpt een design wat bij je bedrijf past. Een zoekwoorden onderzoek hoort daar bij. Ik ontwerp een unieke template voor je.En natuurlijk kijken wij naar je collega’s die het beste scoren in zoekmachines want daar wil jij immers bij staan. Op de felbegeerde 1e pagina. Dat heeft zijn tijd nodig en daarom onderzoeken wij je branche, melden je aan bij zoekmachines en maken daar ook profielen voor je aan. Zorgen voor een aantal goede backlinks.

 

Content en Foto’s

The WP Man schrijft voor jouw nieuwe site de juiste content voor je en plaatst goede foto’s. Wanneer je nog geen goede foto’ hebt dan kan ik dat voor je regelen. The WP Man is namelijk ook fotograaf.

Pas nadat jij ook tevreden bent zijn wij klaar. Met de oplevering van de site na ongeveer een week na de start krijg je 3 uur uitleg over de werking van de site. De genoemde prijs is incl. 1 jaar gratis Basis Litespeed hosting. Zeer snelle hosting voor goede posities.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op

Voor een nog betere Seo kijk hier als extra