Wilt u een snelle professionele website van The WP Man leasen?

85,00 excl. btw.


The WP Man bouwt voor u een professionele website incl. Supersnelle Litespeed hosting voor de beste prijs!

Ja, voor de beste prijs want er zit alles bij om van u een pro te maken. Uw site zet ik op de felbegeerde 1e pagina! Bij zoekmachines duurt dat even om alles te indexeren maar binnen 3-9 maanden is het zover!

Met een website lease bouwt The WP Man een professionele website voor u op maat. Een site die bij u en uw bedrijf past!

Gaat u voor de website lease? Goed plan! The WP Man heeft informatie nodig dus zal verschillende keren telefonisch of via de mail met u in contact komen. Want hij wil precies de goede site voor u maken. Zodat u uiteindelijk gevonden wordt door uw klanten. Voor precies de goede doelgroep! Alles gaat in overleg.

The WP Man gaat ook kijken bij uw collega’s. Degene die bovenaan staan natuurlijk, want zij staan daar met een reden.

Met een website lease ga ik vooraf onderzoeken welke woorden of combinaties ik daar voor nodig heb. M.a.w. Op welke zoekraken of zoekmaak combinaties is de meeste traffic. Ik garandeer u in dat u de snelst mogelijke site krijgt. En tijd is positie maar er is meer want zonder de juiste content en seo staat u nog steeds niet op de eerste pagina. De WP Man zet uw site in pakweg 3-9 maanden op de beste positie.

Dit zijn behoorlijk wat uren om het allemaal echt goed te doen. Backlinks voor een sterke autoriteit op het internet regelt The WP Man voor u. Allemaal All in bij een website lease.

Ik heb lang nagedacht hoe ik deze website lease in een kant en klare vorm kan brengen. Dit is de misschien wel de beste optie voor u  Geen investering vooraf en een echt goede website. Ik vertel u waarom. Dit is een pro plan, dat is totaal anders dan de aanbiedingen die u ook ziet van websites incl. hosting voor pakweg €25  per maand. Ik doe het onderzoek en de volledige seo erbij. Net zolang seo tot u op de felbegeerde 1e pagina staat. Want dan kan met deze supersnelle Litespeed hosting, dus dat zijn geen loze beloftes.

The WP Man streeft een website lease uiteindelijk altijd naar een top 3 notering, maar dat is helaas niet altijd mogelijk met organisch zoeken.

Afhankelijk hoeveel aanbieders er in de markt zijn. Een top 10 notering, daar ga ik voor. Voor de belangrijkste zoekwoorden en zoekwoord combinaties. Daar gaat het om want u kunt uw site natuurlijk ook bovenaan zetten met Google adwords betaalde reclames. Nee, The WP Man zorgt voor goede posities zonder voor de reclame te hoeven betalen.

 

Wat krijg u:

 

 • Professionele WordPress website op maat gebouwd
 • Uit te breiden met een WordPress winkel
 • incl. Supersnelle Litespeedhosting met pro Plugins
 • Doorlopend wordt aan uw SEO gewerkt totdat u de beste positie heeft ( 1uur per maand)
 • Al uw vragen, verzoeken en technische issues worden direct opgelost
 • Gratis SSL ( slotje voor naam)
 • Gratis .nl of .com domein
 • Wilt u er een extra functie of pagina erbij, dan installeer ik dat voor u opmaak deze op
 • Is uw site na verloop van tijd goed gepositioneerd dan schrijft The WP Man ook blogartikelen.
 • Is uw site gehackt dan los ik dat direct op

 

Dit is de voordeligste manier om u een supersnelle pro site te leveren zonder grote investering vooraf met een doorlopende hulp voor de techniek en volledige SEO. Exact gebouwd naar uw wensen. The WP Man levert u professionele foto’s bij de website en zelfs als u wilt, een logo erbij.

 

Een snelle Litespeed hosting én een Pro WordPress WP Man site. SEO en onderhoud voor de allerbeste All in One prijs. Zonder grote investering vooraf.

 

 • Wilt u een website leasen bij The WP Man dan betaalt u éénmalig €175  en daarna €85 euro excl. btw.

 

U kunt ook een webwinkel leasen bij The WP Man. Lees meer

Lees meer over WordPress