Opfrisbeurt of Nieuwe WordPress website incl. nieuwe template

295,00 excl. btw.

Site opfrissen? Voordelig een nieuwe website?

Beschrijving

Een nieuwe stijl van uw website of een nieuwe website

Dit is de basisaanbieding van de opzet van een nieuwe website. Wanneer ik een website bouw dan zijn in 9 van de 10 keer de teksten niet klaar en de foto’s zijn er nog niet. Wanneer wij dat nou wel zouden krijgen, ze zijn klaar en goed geschikt dan is een website wel een keer in elkaar gezet. Wanneer de SEO ook gedaan is dan kan ik voor 295 euro excl. btw een professionele website opleveren. Incl. een nieuwe template. Het overzetten van informatie van de oude website doe ik ook. Dat kan ook een niet WordPress Website zijn zoals Drupal of Joomla en elke andere CMS.

 

Ook voor bestaande sites die een opfrisbeurt nodig hebben

Een template die bijvoorbeeld ook voor een telefoon geschikt is. Maar ook weer technisch voor elkaar is helemaal. Of met whatsapp of meertalig of een willekeurige andere module ofwel plugin. Deze prijs is dan excl. (betaalde) plugins. maar er zit wel een professionele en mooie template bij.

Voor dit bedrag kunnen wij helaas geen SEO werkzaamheden doen. De homepagina wordt wel geoptimaliseerd op het zoekwoord(en) dat je wilt. (Er is geen zoekwoordenonderzoek). Lees meer over de kosten van een website.

 

Ook een nieuwe website lever ik voor datzelfde bedrag.

Weet u al wat er op uw nieuwe website te zien en te lezen is? Wanneer u al een naam heeft vastgelegd en de teksten en de foto’s al klaar hebt liggen. Dan bouw ik voor 295 euro een complete nieuwe professionele site met maximaal 6 pagina’s. Een groot deel van de tijd bij een duurdere website is het schrijven van de content en het optimaliseren van de Seo. U kunt deze Seo natuurlijk ook zelf doen met b.v. een Rankingprogramma. Met een goede Seo heeft u betere posities in zoekmachines. Seo staat voor Search Engine Optimalisation.

 

Neem contact op voor meer informatie