Gold – WP Man Managed NGINX hosting website pro webwinkel. Jaartarief

829,00 excl. btw.

Beschrijving

Gold is de supersnelle hosting van een WordPress webwinkel met veel bezoekers via het netwerk van The WP Man bij WPMudev.

The WP Man heeft zijn eigen netwerk voor zijn klanten bij WPMudev. Wat is dan het verschil als ik rechtstreeks hosting krijg van WPMudev? Niets wat betreft de hosting maar er zijn toch verschillen.

je logt op dezelfde manier in bij WPMudev alleen kom je dan in het netwerk van The WP Man waarbij The WP Man je man achter de schermen in van jou Hub. Met de Hub kan The WP Man jouw site beheren. Hij maakt iedere dag backups, zorgt voor de juiste plugins en houdt deze ook up to date. Wil je verandergen in je site dan kan The WP Man dat beheren.

Zodra je klant van het The WP Man managed WP wordt dan kun je direct je WordPress CMS downloaden zoals The WP Man deze heeft ingericht, je krijgt de allernieuwste WordPress CMS incl. alle Superhero plugins voor managment, prestatie, seo en veiligheid.

The WP Man levert je gratis Elementor pro bij als pagebuilder zodat jij supersnel zonder

ELEMENTOR PAGEBUILDR DEMO

programmeerkunsten de allermooiste sites kunt maken. Dit in combinatie met het Hello thema, deze responsive template geeft op ieder apparaat een optimale weergave en werkt perfect samen met Elementor pro.

Gold is de  middelste optie voor het beheren van een professionele Woocommerce webwinkel. Gold is voor een flink gevulde webshop en flink wat bezoekers. Niet dat je moet bijbetalen wanneer je meer dan 100k bezoekers hebt maar het is meer een speedindicatie.
The WP Man heeft ook Silver en Platinum. Silver is de supersnelle instap voor een Woocommerce winkel.

Kijk bij de verschillen van hosting. Een groter pakketselectie meer geheugen en een grotere bandbreedte.

ik heb een nieuwe site en weet nog niets van bezoekers. Begin met Silver, krijg je veel bezoek en wil je er de snelheid in houden dan adviseer ik je vanzelf dat het beter is wanneer je voor Gold zou kiezen. Of wanneer je er héél veel artikelen in hebt staat zou ik voor Platinum kiezen. Lijkt veel geld maar is het niet. Sowieso niet t.o.v. de Collega’s maar ook wanneer je zoveel bezoekers hebt moet dat renderen. Kan niet anders bij een shop anders moeten wij eens praten want dan doe je iets niet goed.

 

Andere suggesties…