14/12/2019 Door Adriaan Uit

Wilt u Whatsapp op uw Website?

U kunt eenvoudig in een WordPress site plug-ins downloaden en gebruiken in uw site. Wij gebruiken zelf de plugin van WaMe.

Een uitstekende plugin die gratis te gebruiken is en u nog aardig wat aan kunt veranderen en instellen ook nog!. Zo kun je bijvoorbeeld met verschillende gebruikers verschillende telefoonnummers in de plugin instellen. U kunt bij iedere pagina of product uw voorkeur van naam, boodschap en telefoonnummer instellen. Erg gemakkelijk voor bedrijven met verschillende verkopers per categorie of een verkoopsite met advertenties. Talloze mogelijkheden.

En gaat het niet met een plugin wat u wilt ongeacht welke categorie, dan maken wij die voor u.

Of zoeken eerst voor u naar de juiste plugin voor uw toepassing. En inmiddels kennen wij al heel veel plugins. U kunt ook in de backend van uw site bij plug-ins, nieuwe plugin toevoegen alle plug-ins bekijken. De meeste zijn, in ieder geval voor de basisfuncties gratis te gebruiken en uit te proberen. U kunt zoeken op WarMe bij plugin toevoegen, dan vind u de WarMe plugin.

Kijk ook eens naar de andere mogelijkheden wanneer u zoekt op Whatsapp.

Vind u het lastig om whatsapp op uw WordPress site in te stellen en te programmeren dan kunnen wij dat ook voor u doen.

Deze WaMe plugin is eenvoudig te gebruiken en in te stellen. Let wel op dat uw WordPress site up to date is met de nieuwste plugins.