Website Leasen

Leasen of kopen?

Je kunt natuurlijk een website laten maken en daarna betalen. The WP Man heeft ook aanbiedingen van supersnelle NGIX en Litespeed hosting waarmee je gemakkelijk op de eerste pagina kunt staan. Als je de rest maar goed doet. Een website is pas een goede site wanneer deze goed gevonden word. Daar gaat best veel werk inzitten, niet alleen met het opmaken van je website maar juist alles wat er omheen zit aan seo en het kiezen van de juiste content met exact de goede woorden waar veel traffic op is voor jou klanten. Jou potentiële klanten!

Een goede site met alles erop en eraan kost veel tijd, dus veel geld.

Nu heeft The WP Man wel vriendelijke tarieven overigens maar het kost gewoon veel tijd. Nu kan ik gemakkelijk een site in 4 uur in elkaar knutselen maar dan wordt deze nog niet gevonden en ik weet nu al dat de tekst zeg 80 procent is. Het kost gewoon veel meer tijd om je autoriteit te geven op internet. Misschien moet je jezelf eens afvragen of je jezelf in die uren niet verdienstelijker kan maken dan het maken van een site. Dan hoef je jezelf er ook niet helemaal in te verdiepen, dat heb ik al gedaan immers.

Wat is voordeliger?

Het voordeligste is de allergoedkoopste hosting en een site van 200 euro ofzo maar dat werkt niet wanneer je gevonden wilt worden. Ik maak die dus dan ook niet eigenlijk. Wanneer je een succeswebsite wilt maken dan wil ik graag alles over jou of over jou bedrijf weten, weten wie je doelgroep is, je collega,s en nog veel meer. Met die info maak ik een start en bekijk online je collega’s. Vooral die bovenaan staan en waarom deze bovenaan staan. Buiten de Google adwords adverteerders dan. Je hoeft geen seo te doen wanneer je Google adwords gebruikt natuurlijk. Dan koop je de positie immers. Wanneer je zorgt voor een goede site dan sta je daar organisch al op die plek. Je kunt natuurlijk een godsvermogen uitgeven aan Google adwords maar begin eens zelf met een goed te vinden site, professioneel opgezet. 

Wil je een responsive template?

The WP Man heeft kant en klare aanbiedingen, ook waarbij je aangesloten bent op The Hub van The WPMan met een supersnelle NGIX of Litespeed server. 


The WP Man heeft al aanbiedingen met supersnelle hosting maar deze aanbiedingen zijn inclusief een professionele website opgemaakt met pagebuilder No1 Elementor pro, een website met een pro Template die zich aanpast aan ieder apparaat. Deze website heeft 4-6 pagina’s en is later uit te breiden met een winkel.

Je krijgt er ook Superheroes pro plugins bij

De Superheroes zijn van WPMudev en is een all in one platform met alles wat je nodig hebt. Een Seo plugin, speedversneller, Defender en smush. Met pro supersmush maak je je foto’s zo’n 60% kleiner met behoud van kwaliteit. Weet je wat dat betekent voor je snelheid? Je krijgt er nog veel meer plugins bij. Allemaal Award winning plugins voor een top website. Bij deze maandtarieven over 24 maanden zit ook onderhoud van je site bij. Wil je een keer een plugin of een pagina erbij? Geen probleem, ik maak dat voor je. Heb je een probleem, ik los het op. Ook je seo maak ik perfect voor jouw beste positie.

Wat kost het?

Wanneer je voor NGINX hosting pro zou kiezen met Superheroes platform betaal je 49 dollar per maand. Zonder website, die moet je dan zelf nog maken.

Voor een bedrag van 79 euro krijg je bij The WP Man:

  • Professionele website
  • Supersnelle WP Man Managed WordPress NGINX hosting
  • Alle Superheroes pro plugins
  • Gratis Elementor pro, pagebuilder No.1
  • Gratis SSL veilige verbinding
  • Gratis .nl of .com url naam
  • The WP Man managed je site, je hebt dus altijd de snelste site
  • Én heel belangrijk, The WP Man doet je Seo voor goede posities