12/09/2020 Door Adriaan Uit

Webdesigner Den Bosch

The WP Man is Webdesigner en kunstenaar in Den Bosch. Woont in Den Bosch, thuis is ook zijn werkplek, en heeft daardoor een vriendelijk uurtarief van 35 euro. The WP Man maakt voor u een website of webwinkel op maat! U krijgt unieke foto’s, ik kan ook tegen een meerprijs van 99 euro en reiskosten 10 professionele foto’s op locatie maken en bewerken als u wilt. Heel belangrijk, mooie unieke foto’s en filmpjes. The WP Man neemt opdrachten uit heel Nederland aan in elke branche.

Dat betekent dat de Webdesigner Den Bosch The WP Man extra veel kan doen voor een opdracht.

Mijn uren kosten immers de helft minder dan van een andere pro Webdesigner in een mooi bedrijfspand. Dat betekent wanneer ik bijvoorbeeld een website aanneem van 700 euro, dat ik daar 20 uur aan kan werken.

Wist u dat wij ook een WordPress Cursus hebben?

Dat is wel het minimum aan uren Voor een Webdesigner voor een mooie site die daarbij ook nog functioneel is.

Dan staan er ook mooie foto’s bij uw nieuwe site en uw klanten weten u te vinden omdat ik aandacht besteed aan de seo en teksten. Een andere Webdesigner van 70 euro kan hier net 10 uuur aan werken. Een enorm verschil zeg ik u uit ervaring! De Webdesigner Den Bosch meld u in de extra uren o.a. aan bij zinvolle bedrijfsgidsen en andere sites voor een grotere autoriteit op internet. En kan u een mooier en completer uniek design maken.

Webdesign van The WP Man voor een vernieuwend webdesign

Zie hieronder enkele aanbiedingen voor een WP Man site

Supersnelle hosting van The WP Man

Andere diensten van The WP Man

Lees meer over WordPress