Waarop baseer jij de prijs voor het maken van websites en webwinkels?

Je kunt een website of webwinkel laten maken vanaf zo’n 100 euro, kan er nog leuk uitzien ook nog. Waar zit het verschil. Ik zal je een lijstje laten zien van The WP Man, dan wordt het al een stuk duidelijker voor je.

Websites vanaf 69 euro

Dat kan The WP Man ook! Een webdesign van 69 euro voor een site met één pagina waar alles op staat i.c.m. supersnelle hosting. En nog een mooie site ook! Lease een luxere site voor 25 Euro per maand, 45,79 Euro, ik doe overal aan mee. Winkels erbij, seo doen of niet, het kan allemaal. Kijk eens in de tabel, dan weet je wat je nodig hebt. Realiseer je heel goed dat alleen een mooie site die niet gevonden wordt eigenlijk waardeloos is. Ik bedoel te zeggen dat wanneer je in het tabelletje kijkt The WP Man bij verschillende opties de teksten schrijft en de seo voor je doet. Dan is dat alvast geregeld.

Dat kun je ook zelf met bijvoorbeeld een Rankingcoach. Om je ook meer autoriteit op internet te geven.

Maar vooraf moet er eerst bekeken worden op welke zoekwoorden jouw publiek zoekt. Alles kan in overleg, mail The WP Man met je wensen, dan zal ik je de beste optie geven. En wat betreft de prijzen van de websites, iedere website is anders, de wensen zijn anders en de mensen erachter zijn anders. Ik doe je vooraf een exact scherp voorstel en ben duidelijk in mijn werkzaamheden en uren. Ik hoef daarom ook niet te corrigeren in de afspraak. Afspraak is afspraak bij The WP Man. Ik vraag alleen geen 65 euro per uur of meer. Dat is het verschil. Bij The WP Man heb je gewoon uren van 35 euro per uur, een website vanaf 69 euro of lease je er één voor 25 euro per maand excl. de btw waarna je na 24 maanden alleen nog maar de hosting betaald. Kortom, bel of mail mij eens? Wil je vooraf iets zien ook prima, dan knutsel ik wel een mooie frontpage alvast voor je in elkaar. Dan geef je reacties daarop en zo ontstaat een fraaie nieuwe website. Door wat van je bedrijf, club of vereniging te weten, daarop in te leven en te gaan schrijven na een zoekwoorden onderzoek en kijken wie je beste collega’s zijn. Niet goed? Geen probleem, No pay no cure. The WP Man wil alleen maar klanten die 100% tevreden zijn.

En wat bij lease na 24 maanden

Na 24 maanden betaal je bij The WP Man in tegenstelling tot andere aanbieders alleen nog de hostingkosten. Voor een website incl. Superhero plugins en The WP Man als persoonlijke coach over je website of winkel. De hostingkosten voor een website is vanaf 19 euro excl. btw voor een website of 29 incl. The WP Man Hub en de Superhero plugins. Voor een webwinkel is dit 39 euro incl. The Hub en de Superheroes. Heb je tegen die tijd al veel bezoekers en veel artikelen zou ik voor een Gold hosting gaan.

Ik wil binnen 24 maanden stoppen met een lease website of winkel

Geen probleem, wel jammer. Van het maandbedrag worden de hostingkosten afgetrokken tot de 24 maanden voorbij zijn. Je website wordt dan veilig voor je opgeslagen als je wilt.

Bij de lease sites zie je 2 jaar Gratis Elementor pro i.p.v. 1 jaar t.w.v. 98 dollar. Bij de website lease zit een WP Man Managed WordPress hosting NGINX hosting incl. Superheroes voor een supersnelle website. Bij de webwinkels zit een Silver hosting voor een supersnelle webwinkel waarbij The WP Man je Backups dagelijks maakt en je plugins en WordPress dagelijks worden bijgehouden op updates.

Eigenlijk wil Managed hosting zeggen dat door The WP Man je site snel gehouden wordt, dan kun jij je bezighouden met andere belangrijke zaken zoals organisatie, social media en verkoop.

Dit zijn prijzen Van The WP Man om websites en webwinkels te bouwen.

Teksten zelf aanleverenFoto’s zelf aanleverenWP Man tekstWP Man foto’sElementor pro gratis 1 jaarAantal pagina’sIncl. Woocommerce winkelSeoIncl. Paypal betalenIncl. BetaalproviderResponsive templatePrijsHosting per maandLease 24 mnd mogelijk?
WebsiteJaJaNeeNeeNee1NeeNeeNeeNeeJa6910-19Nee
WebsiteNeeJaJaJaNee4NeeNeeNeeNeeJa9910-19Nee
WebsiteNeeJaJaJaJa4-6NeeNeeNeeNeeJa16920-29Nee
WebsiteNeeJaJaJaJaOnbeperktNeeOp siteNeeNeeJa29920-29Ja
WebsiteNeeJaJaJaJaOnbeperktNeeJaNeeNeeJa49920-29Ja
WebwinkelJaJaNeeNeeNee4JaNeeJaJaJa39935Nee
WebwinkelNeeJaJaJaJa4-6JaOp siteJaJaJa59935-75Ja
WebwinkelNeeJaJaJaJaOnbeperktJaOp siteJaJaJa79935-75Ja
WebwinkelNeeNieuwe foto’sJaJaJaOnbeperktJaJaJaJaJa109535-75Ja
Leasen
WebsiteNeeJaJaJaJa 2 jaar4NeeOp siteNeeNeeJa25
35 + Superhero plugins
Incl.25 x24
WebsiteNeeJaJaJaJa 2 jaarMax 10NeeBeperktNeeNeeJa39
49 + Superhero plugins
Incl.35 x24
WebwinkelNeeJaJaJaJa 2 jaarMax 10JaBeperktJaJaJa75 + Superhero pluginsIncl.59 x 24
WebwinkelNeeNieuwe foto’sJaJaJa 2 jaarOnbeperktJaJaJaJaJa99 + Superhero pluginsIncl.99 x 24
Fifties Store - Vintage Style for Modern People