22/01/2020 Door Adriaan Uit

Waarop baseert u de prijs voor het maken van websites en webwinkels?

Prijs Website en Webwinkel. U kunt een WordPress website of webwinkel laten maken vanaf zo’n 100 euro. Deze kan er voor dat geld nog leuk uitzien ook nog. Maar waar zit het verschil?

Realiseer u heel goed dat alleen een mooie site die niet gevonden wordt eigenlijk waardeloos is.

Tenzij u niet gevonden wilt worden natuurlijk en uw eigen klanten attendeert op uw site. Dat kan natuurlijk ook. Een website bouwen met de juiste plugins én een goed concept kost mij 15-50 uur. Dan heb ik de juiste teksten gemaakt, foto’s geselecteerd en bewerkt. Maar ook een onderzoekje gedaan naar de juiste zoekwoorden. Voor de juiste doelgroep en aangepaste SEO titels. Een goede routing op de website zodat klanten ook blijven als ze eenmaal op uw site zijn. Een goede site, een snelle site!

Dat kunt u ook zelf met bijvoorbeeld een Rankingcoach. Om u ook meer autoriteit op internet te geven.

Maar vooraf moet er eerst bekeken worden op welke zoekwoorden uw publiek zoekt. Alles kan in overleg, mail The WP Man met uw wensen, dan zal ik u de beste opties geven. En wat betreft de prijzen van de websites. Iedere website is anders, de wensen zijn anders en de mensen erachter zijn anders. Ik doe u vooraf een exact scherp voorstel en ben duidelijk in mijn werkzaamheden en uren. Ik hoef daarom ook niet te corrigeren in de prijs afspraak. Afspraak is afspraak bij The WP Man.

Ik vraag alleen geen 65 euro per uur of meer. Dat is het verschil.

Bij The WP Man heeft u gewoon uren van 35 euro per uur. Mailt u mij? Wilt u vooraf iets zien ook prima, dan knutsel ik wel een mooie frontpage alvast voor u in elkaar. Dan geef daar uw reacties daarop en zo ontstaat een fraaie nieuwe website. Door wat van uw bedrijf, club of vereniging te weten, daarop in te leven en te gaan schrijven na een zoekwoorden onderzoek. En kijken wie je beste collega’s zijn, die staan niet voor niets op de felbegeerde 1e pagina. Niet goed? Geen probleem, No pay no cure. The WP Man wil alleen maar klanten die 100% tevreden zijn.