28/11/2019 Door Adriaan Uit

Toe aan een nieuwe Website?

Maak zelf een nieuwe site, of laat een geweldige site maken


Volg de blog van WPMudev met veel technische tips voor uw site


Maak kennis met de WPMudev Superheroes. The WP Man host zijn sites bij ons. Wilt u weten waarom klik dan hier

Laat u een nieuwe en goede site bouwen? Of gaat u het zelf doen?

Presenteert u uzelf maar eens op een goede manier op het world wide web! Zorg voor een sterke ranking, goede input en een snelle hosting maar er is meer, veel meer.

Ik wil graag dat mijn gebouwde site(s) over het internet vliegen en organisch goed gevonden worden.

Snelheid is een belangrijke factor online maar er is nog veel meer. Ik kan voor u een WordPress site maken die professioneel is en goed gevonden word. Heel belangrijk is dat u vooraf een goed onderzoek verricht naar de Juiste zoekwoorden. 

Ik kan u daarbij helpen, de goede teksten en de goede foto’s op de juiste plekken.

Een goede en snelle template kiezen en bouwen maar gebruik wel een goed SEO (Search Engine Optimalisation) plugin. Ik gebruik zelf de pro versie van de Yoast plugin.

Yoast is wellicht de beste SEO plugin van WordPress.

Nu komt Yoast, die vast Joost heet uit Beuningen, in Nederland. Wilt u veel leren over SEO dan kun u daar online veel fimpjes van vinden. U kunt deze SEO plugin gratis downloaden maar ik adviseer u om voor de pro versie te gaan want deze werkt echt veel beter. Geeft u ook aan waarom uw tekst niet goed genoeg is en waar deze niet goed is. Of dat je de metatitel moet veranderen, of juist de tekst wat verschijnt op google. Dat moeten mooie zinnen zijn en op pc, tablet en gsm allemaal goed werken, logisch zijn. Zoveel mogelijk zeggen in een zin. Dat is altijd de uitdaging. En dan uw site door uw verbeteringen omhoog zien gaan. Het is allemaal geen hoge wiskunde maar u moet het wel doorzien en weten toe te passen allemaal op de goede manier. Het creeert ook een andere uitgebreidere en snellere sitemap voor zoekmachines waardoor uw site snel met alle pagina’s en linken gevonden word.

Lees hier meer over Yoast

Waarmee kan ik mijn klanten bereiken. En zijn het dan de goede klanten waar ik zijn moet?

Kijk eens bij uw collega’s online, en waarom staan die bovenaan? Ik kan u daarbij helpen. De goede teksten en de goede foto’s op de juiste plekken. Een goede en snelle template kiezen en bouwen maar gebruik wel een goed SEO ( Search Engine Optimalisation).

Wilt u meer weten over SEO, kijk dan hier bij Yoast. Hier staan filmpjes die u alles leren over een goede SEO


Klik hier voor Yoast SEO informatie en filmpjes SEO


 

Hoi, ik ben Hummingbird. Ik check uw pagina constant op snelheid, ik maak deze ook sneller door allerlei slimme trucjes. Bekijk de plugin. U kunt mij gratis downloaden en er is een betere pro versie beschikbaar. Lees meer.

Een vaak gestelde vraag is natuurlijk wat dan een goede website kost.

 

Met een goed gepositioneerde website ben u wel even bezig om te bouwen. Maar vooral om op de juiste plekken te staan en wel zo vaak mogelijk en overal.

Mensen vergissen zich in de tijd van een goede SEO . Een website bouwen is in verhouding slechts het minste werk. Stelt u zich voor al de backlinks waarbij je zeker 10 minuten per aanmelding bezig bent.  Of vaak eigenlijk wel 20 minuten als je alles telt. De zinnetjes op google resultaten perfectioneren. Als u dat iemand moet laten doen ben u een godsvermogen kwijt aan uren. Daar hebben wij het volgende op bedacht!

Voor een vast tarief per maand doe ik dat allemaal voor u. Inclusief de bouw en ontwerp van uw site, blog, affiliatesite of webwinkel.

Ik heb voor iedereen de pasklare oplossing voor bouw en onderhoud aan een site. Blogartikelen schrijven en de controle over uw site houden zodat u zich bezig kunt houden met nog belangrijkere dingen zoals de verkoop bijvoorbeeld.

Wist u dat wij een WordPress cursus hebben? Lees meer