Nieuwe Website?

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Heb je zelf al ideeen? Wanneer ik voor je mag bouwen dan hou ik mij aanbevolen. Ik bouw snel en professioneel snelle WordPress websites en webwinkels op maat.

Snel en betrouwbaar

The WP Man bouwt een nieuwe website of webwinkel voor je als ik een goed beeld heb gekregen wat bij je past. Of bij je bedrijf, vereniging of club. The WP Man maakt voor iedereen betaalbare websites en winkels.

Wil je zelf ook de Elementor plugin om snel professionele sites te maken? Klik op foto

Ik bouw de allermooiste sites voor je met Elementor pro. Met Elementor pro bouw jij ook zelf de mooiste sites als je wilt. Je hebt met Elementor geen speciale programmeerkennis nodig of moeilijke code’s. En bovendien krijg jij van The WP Man bij de meeste hostingpakketten gratis Elementor pro erbij t.w.v. 49 dollar per jaar.

Wat voor een site wil je?

De prijzen van de websites variëren. Net wat jij hebben wilt. Lever jij alles kant en klaar aan, teksten, zoekwoorden, idee en foto’s dan ben ik 2 uur bezig om jou site te maken met 4 pagina’s. Met een uurtarief van 35 euro excl Btw heb ik dus voor 69 euro een site. Maar dan begint het want dan moet jij de Seo doen want ik plak alleen alles in de goede vakjes dan.

Wanneer The WP Man de teksten en seo maakt of verbetert, de seo wordt aangepakt. 4 pagina’s is zeg 6 uur is 210 euro.

Wanneer ik alles verzin, teksten, zoekwoordenonderzoek e.d., je seo optimaal aanpast en foto’s regelt voor je site 495 euro excl. btw. Nog steeds ter indicatie, ik wil dan ook wel een Woocommerce winkel erbij downloaden maar daarmee is je winkel nog lang niet klaar. Een winkel compleet installeren met 15 voorbeeldartikelen en met alle plugins die je erbij nodig hebt is 475 euro extra. Hierbij zit dan ook 1-2-3 stappenplan om je winkel uit te breiden. Je krijgt online hulp bij vragen. Kijk hieronder naar wat voorbeelden van websites en webwinkels maken door The WP Man.