Nieuwe website voor Opkoper.online

Eenvoudig maar doeltreffend. Ik heb een landingspagina gebouwd voor zoekwoord “Opkoper”. Kijk maar eens hier. Uiteraard waren al eerder alle namen zo’n beetje weggegeven voor “opkoper”. Nu er tegenwoordig behoorlijk wat meer extensies zijn heb ik gekozen voor opkoper.online. Het is slechts één pagina met daarop wat doorlinken naar de oorspronkelijke website van thestocklotcompany.com en .nl. The Wp Man heeft deze pagina gebouwd met de paginaversneller AMP. Dit is een plugin die u gratis kunt gebruiken. Deze plugin werkt uitstekend en is volledig instelbaar. U kunt deze plugin gratis downloaden in de WordPress winkel en gebruiken voor uw website. Wanneer u ook uw winkel in amp wilt weergeven dan kunt u kiezen voor de betaalde versie van deze plugin. Maak uw site veel “lichter” en laat ‘m vliegen! Dat i.c.m. Litespeed hosting is het advies van The WP Man. Ohja, en dan nog de belangrijkste, dat is goede content… teksten. Teksten die aanspreken, uitnodigen, overtuigen, de goede woorden, ook voor zoekmachines en social media. In 2021 gaat er veel veranderen, zorg dat u bij blijft!

De websites heeft dan eigenlijk 2 templates, één AMP template voor mobiel gebruik. Het ziet er niet alleen beter uit op je smartphone maar deze template wordt bovendien supersnel geladen. Laat weg wat niet persé hoeft. En aangezien Google met de update van 1-1-2021 aangegeven heeft dat de snelheid voor mobiel cruciaal is voor een goede positie dit dus heel belangrijk. Google heeft overigens ook aangegeven je content op je site beter te kunnen lezen, en dat een aparte landingspagina minder zin heeft dan voorheen. We zullen het zien!

Gaat uw website in de stijgers of wordt het een nieuwe site?

Dat gaat The WP Man eens testen. Opkoper.online heeft op dit moment 0 positie dus ik ben benieuwd hoe Google dat nu gaat waarderen in de toekomst. Ik heb de tekst snel uit de hand geschreven, de site is nog nergens met backlinks aangemeld en niet door Rankingcoach gehaald. Rankingcoach is een programma om eenvoudig je SEO te verbeteren en te doorzien. Geen tijd voor SEO? Want SEO is na de Google update nog steeds erg belangrijk voor uw positionering maar er is wel het een en ander veranderd. The WP Man uit Den Bosch waardeert graag uw site op.

The WP Man gaat als een raket!

Zowieso updaten voor de veiligheid naar de laatste WordPress versie, en de nieuwste updates van de plugins. The WP Man kan ook je posities verbeteren door o.a. Uw content te verbeteren, een pro template Astra te plaatsen, Amp toe te voegen én WP Man supersnelle managed Litespeed hosting. Zal wel wat kosten als u het lijstje ziet. Nou, en precies dat zal u dan verbazen! The WP Man heeft een kant en klaar voorstel voor u en toch een “maatpak” voor uw website.

The WP Man, dé Webdesigner die niet binnen hoeft te lopen. Ik heb een gewoon uurtarief van €35. Hoe kan dat? Lekker thuiswerken, dat doen we allemaal nu! U hoeft bij mij alleen niet de rest van het bedrijf te betalen. Das mooi toch! Dan kan ik voor hetzelfde geld 2 keer zoveel doen.

SEO Trends 2021

Waarop baseert u de prijs voor het maken van websites en webwinkels?

Test uw website snelheid internationaal

Opfrisbeurt of Nieuwe WordPress website incl. nieuwe template

Adriaan
Gepubliceerd door
Adriaan

Recente berichten

Amp voor Wp instellen

Je kan deze Amp voor WP plugin gratis downloaden vanuit de WordPress-bibliotheek of door te zoeken vanuit… Lees meer

2 weken Geleden

SEO Trends 2021

Dit zijn de SEO trends voor 2021! Google heeft een belangrijke nieuwe update gedaan per… Lees meer

1 week Geleden

Veiling Plugin

The WP Man heeft laatst een voor hem nieuwe veiling plugin gebruikt. Hij is daar… Lees meer

3 maanden Geleden

Welke Template kunt u als beste gebruiken?

Een template bepaalt hoe een site eruit ziet. Je maakt inhoud voor je site zoals… Lees meer

1 week Geleden

Nieuwe webwinkel voor Pop Up Store thestocklotcompany.nl in Venray

The Stocklot Company had ik al eerder een B2B webwinkel thestocklotcompany.com voor gebouwd. The Stocklot… Lees meer

2 weken Geleden

Ligt uw bedrijf stil tijdens de Corona?

Heel vervelend wat er allemaal gebeurd met de covid 19 regels. Voor iedereen! Heeft u… Lees meer

3 maanden Geleden

This website uses cookies.