Ik wil een webshop starten. Wat nu?

Heb je al een goed plan? Een Marketingplan!

Wanneer gaat jouw webshop pakketjes leveren met drones?

Wil je online gaan verkopen bedenk dan eerst een ondernemersplan en kijk hoe je alles gaat vormgeven.

Maak ik er een bedrijf van of blijf ik als persoon bloggen. Heb ik krediet nodig? In ieder geval heb je een rekening nodig, een Paypal en wellicht ook een betaalprovider.

Heb je al een goede naam?

Maar voordat het zover is moet je ook nadenken over je algemene voorwaarden en andere zaken. Je moet gaan nadenken over een marketingplan. En wat is je doelgroep eigenlijk. Heb je al een goede naam eigenlijk?

Link van initiatiefnemer de Rabobank

Ik vind het een zeer interessante link, een initiatief van de Rabobank, je vind er heel veel nuttige informatie over een webwinkel opstarten, waar moet je aan denken en wat mag je zeker niet vergeten. Lees het aandachtig door.Lees meer

Dan opeens heb je een webshop

Weet je al wat je wilt gaan verkopen nu? Praat eens met The WP Man hierover. Hij kan je vast flink op weg helpen met je plannen. Beetje creatieve ideeen erbij… bel of mail mij maar eens. Ook met affiliate weet The WP Man ondertussen wel waar je wél en zeker niet moet zijn. Of op welke manier affiliate wél werkt. Denk daarbij aan sites die volgehangen zijn met reklame, dát is pas erg frustrerend voor de bezoeker. Die bezoekers zijn dus direct weg. Dus hoe moet je het wél doen? Lees aandachtig de pagina van The WP Man door wanneer je meer wilt weten over online verkopen en methodes. En nee, je hoeft geen duur boek van mij te kopen, deze praktijkervaringen van The WP Man webdesign krijg je gratis en voor niets mee van mij.