23/01/2020 Door Adriaan Uit

Ik wil een webshop starten. Wat nu?

Heeft u al een goed plan? Een Marketingplan?

Wanneer gaat uw webshop pakketjes leveren met drones?

Wilt u online gaan verkopen bedenk dan eerst een ondernemersplan en kijk hoe u alles gaat vormgeven.

Maak ik er een bedrijf van of blijf ik als persoon bloggen. Heb ik krediet nodig? In ieder geval heeft u een rekening nodig, een Paypal en wellicht ook een betaalprovider.

Heeft u al een goede naam?

Maar voordat het zover is moet u ook nadenken over uw algemene voorwaarden en andere zaken. U moet gaan nadenken over een marketingplan. En wat is uw doelgroep eigenlijk. Heeft u al een goede naam eigenlijk?

Link van initiatiefnemer de Rabobank

Ik vind het een zeer interessante link, een initiatief van de Rabobank, u vind er heel veel nuttige informatie over een webwinkel opstarten, waar moet u aan denken en wat mag u zeker niet vergeten. Lees het aandachtig door.Lees meer

Dan opeens heb je een webshop

Weet u al wat u wilt gaan verkopen nu? Praat eens met The WP Man hierover. Hij kan u vast flink op weg helpen met uw plannen. Beetje creatieve ideeen erbij… bel of mail mij maar eens. Ook met affiliate weet The WP Man ondertussen wel waar je wél en zeker niet moet zijn. Of op welke manier affiliate wél werkt. Denk daarbij aan sites die volgehangen zijn met reklame, dát is pas erg frustrerend voor de bezoekers. Die bezoekers zijn dus ook direct weg. Dus hoe moet u het wél doen? Lees aandachtig de pagina van The WP Man door wanneer u meer wilt weten over online verkopen en methodes. En nee, u hoeft geen duur boek van mij te kopen, deze praktijkervaringen van The WP Man webdesign krijgt u gratis en voor niets mee van mij.