Het verschil in prijs bij b.v. een Chinese webshop tussen een Drone van 22 en van 23 euro aanschaf

Wanneer je artikel minder dan 22 euro kost dan komen er in Nederland verder géén kosten meer bij.

Het artikel kost je dus per saldo 22 euro. Maar wat als het artikel 23 euro kost! Aangezien je in Nederland als particulier tot 22 euro vrij kunt invoeren wordt 23 euro dus wel belast. Alles hoger dan 22 euro wordt belast.

Waarom zijn de bedragen dan excl. btw in de winkel van The WoW? Om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden zijn alle bedragen excl. btw bij The WoW maar incl. de vervoerkosten, import en inklaringskosten. Dit geldt niet over de aanbevolen andere Nederlandse bedrijven op de website The WP Man.

Wanneer je iets bij The WoW bestelt dan kun je het land van verscheping aangeven in de winkel. The WP Man is een meertalige site, dus dan kunnen er ook orders uit het buitenland zijn. De verschepingshavens zijn Amerika, Brazilië, China, Engeland, Frankrijk, Russische Federatie en Spanje. Kies het land met de beste condities of snelste levering van je artikel.

Rekensom, stel je koopt een drone in China van 21 euro dan betaal je niets extra wanneer ze je pakket komen bezorgen.

Het wordt anders met een drone van 23 euro, dan betaal je de inklaringskosten van de vervoerder, gemiddeld 15 euro, én 21% btw. Dus dan kost je drone geen 2 euro meer maar onderaan de streep ongeveer 22 euro.

Bij The WoW zijn de bedragen excl. BTW maar incl. Inklaringskosten en Import.
Er komt dus naast de btw verder geen kosten bij.

Dronekopenonline.nl