Elementor Pro Pagebuider No.1 for WordPress

Gratis Pagebuilder No1 Elementor for WordPress

Elementor is een drag and drop pagebuilder voor WordPress. pagebuilder worden steeds populairder en professioneler. Je kunt je hele blog, website en webwinkel eenvoudig in elkaar zetten en schuiven. Easy! Je kunt met Elementor ook prachtige templates maken zonder code. Met Elementor hoef je geen professional te zijn om perfecte en professionele websites en winkel te maken. The WPMan werkt zelf graag met Elementor. De proversie weliswaar. Ik ben ook begonnen met de gratis versie maar toen ik de site bezocht en alle mogelijkheden eens goed bekeek heb ik snel besloten voor de proversie. Technisch werkt deze ook beter.

Bij de proversie krijg je standaard 300+ aan pro templates, blokken en andere zaken zodat je direct aan de gang kan. Ik vind Elementor pro veel fijner en sneller werken dan de standaard Gutenborg pagemaker. Niet alleen sneller en gemakkelijker maar ook mooiere resultaten.

Design Responsive WordPress Website Using Elementor Pro Page Builder

Elementor pro

Wil je ook met Elementor pro gaan werken klik dan op de link hieronder. Je komt er dan snel achter dat je dit al veel eerder had moeten doe. Zijn er dan alleen maar voordelen. Nee hoor er zijn wel degelijk zoals altijd met software verbeterpunten, maar daar zijn ze dan ook constant mee bezig, dus die puntje horen snel ook tot het verleden.

The WPMan heeft ook hosting met gratis Elementor pro