Diagnose van uw website

The WP Man maakt een gratis diagnose van uw website en webwinkel.

The WP Man maakt dan een vrijblijvend rapport met de diagnose van uw website. Ik ga kijken naar o.a de snelheid. Fouten in de website, uw doelgroep en uw positie in zoekmachines. Natuurlijk ook naar de kwaliteit van uw website of winkel. Met een mooie website alleen bent u er immers nog niet. Ik ga ook naar uw autoriteit op het internet kijken. Waarom u deze positie hebt en wat u eraan kunt doen om uw positie in zoekmachines te verbeteren.

Verder ga ik u een advies geven over de content op uw site. Ik kan eventueel uw content herschrijven om beter gevonden te worden.. Op punten verbeteren om in de juiste doelgroep te komen. Seo ( Search Engine Optimalisation) is allemaal geen hogere wiskunde, het is wel tijdrovend. Wanneer u zich er nooit eerder in verdiept heeft dan is het lastig. Maar met de juiste middelen en info van The WP Man is dit prima te doen. Er zijn ook online prima hulpmiddelen te vinden zoals rankingcoach. The WP Man kan het ook voor u doen als u wilt. Dan kunt u gaan doen waar u goed in bent. Dat is vast een stuk verdienstelijker.

The WP Man heeft vriendelijke tarieven van 35 euro per uur.

ik werk overigens niet voor een uurtje factuurtje. U krijgt vooraf een duidelijke offerte en that’s it. Ik wijk niet van de afgesproken prijs af. Tenzij u gaandeweg nog enthousiaster wordt en er vanalles extra bij verzint. Maar ook dan ben ik duidelijk, dus u heeft geen verassingen achteraf.

 

This website uses cookies.