Diagnose van je website

The WP Man maakt een gratis diagnose van je website en webwinkel.

The WP Man maakt dan een vrijblijvend rapport met de diagnose van je site. Ik ga kijken naar o.a de snelheid, fouten in site, je doelgroep en je positie. Natuurlijk ook naar je social media en de kwaliteit van je website. Met een mooie website alleen ben je er nog niet dus ik ga ook naar je autoriteit op het internet kijken. Waarom je deze positie hebt en wat je eraan kunt doen om je positie te verbeteren.

Verder ga ik je een advies geven over jouw content in de tekst, ik kan eventueel je content herschrijven of op punten verbeteren om in jouw doelgroep te komen. Het is allemaal geen hogere wiskunde maar als je je er nooit eerder in verdiept hebt dan is er veel abracadabra.

Daar kan ik je mee helpen, The WP Man