De allernieuwste drones van 2020 vind je hier

Bij The WP Man en The WoW staan veel interessante drones. De allernieuwste drones uit 2020 voor de beste prijzen uit China én uit Nederland. Je hebt altijd de beste prijs kwaliteit verhouding met deze drones, geadviseerd door The WP Man. In Nederland vind je de bekende en kwalitatief zéér goede DJI. The WP Man is niet de leverancier, hij adviseert deze exemplaren uit ervaring, that’s it,

Dronekopenonline.nl

Voor alle duidelijkheid, The WP Man verkoopt zelf niets dan behalve zijn diensten als webdesigner en voor Managed hosting. De artikelen in de online winkel worden door andere bedrijven geleverd. The WP Man blogt O.a. over deze apparatuur en geeft vrijblijvende adviezen. Daar is The WP Man niet de winkelier Of leverancier van, laat staan de producent. Zo wordt het door de wet in Nederland namelijk gezien. Koop je iets buiten de EU dan is de webshop die het artikel jou geleverd heeft aansprakelijk. Ook voor Winkelretouren en reparaties. Maar The WP Man is geen dropshipper, webwinkelier o.i.d. Ik ben webdesigner, that’s it en je doet zaken met Nederlandse én Chinese leveranciers. De WP Man geeft hier alleen een welgemeend advies over, niet meer dan dat. Realiseer dat goed, wil je iets terugsturen dan gaat dat met Chinese bedrijven minder soepel, en niet omdat de leveranciers dat niet willen, maar de transportkosten van Nederland naar China is heel veel duurder dan van China naar Nederland maar dat komt omdat de Chinese overheid de verkoop zo wil stimuleren.

Dat is dus niet zo handig dus hou hiermee rekening met je productkeuze, ik bedoel te zeggen dat met de wetenschap dat 40% van de schoenen bij webshops wordt teruggezonden moet je jezelf afvragen of je schoenen en kleding wilt gaan verkopen via China. Electronica kan een storing vertonen en jij hebt nergens schema’s van laat staan onderdelen.

The WP Man heeft bijvoorbeeld van zijn Chinese leveranciers wel alle schema’s en documentaties. Ik weet ook dat er door deze leveranciers geen andere artikelen i.p.v. het bestelde artikel geleverd zal worden. Bij verschillende leveranciers heb ik daar uitstekend contact, leveren netjes op tijd geen probleem. Maar nu is het de wet die een beetje roet in het eten gooit.

Bij The WP man én The WoW krijg je voordelig de allernieuwste drones in van 2020 aangeboden. Met een drone is het altijd feest.

De Drones bij The WoW zijn incl. Inklaringskosten. Alles is excl. btw gekrijst.

Let je wel even op de richtlijnen van het vliegen met een drone in Nederland. Ongetwijfeld zijn ervoor andere landen weer andere richtlijnen.

Dronekopenonline.nl