Automatische webwinkel laten bouwen?

Wil jij ook een webwinkel zoals The WoW? De hele handeling verloopt automatisch, ook de communicatie met de klant. Jij zoekt je eigen producten uit die je leuk en interessant vind om te promoten en verkopen. Ik hoop dat je The WoW net zo leuk vind als ik.

Maak een webwinkel en creëer je eigen nichemarkt, een grote winkel of net waarvan jij denkt dat interessant is.

previous arrow
next arrow
Slider

Wat ga je verkopen?

Jij bepaalt immers wat je wilt gaan verkopen. Je koopt een kant en klare winkel met diverse aanbieders zoals b.v. AliExpress, Shopify, Daisycon, Tradetracker b.v. bij The WP Man. Neem hier je hosting 30 dagen gratis met WordPress , dan kun je direct starten en zelf beginnen, dat is natuurlijk ook een optie.


Met de WoW heb ik een website gebouwd met supersnelle hosting, de basis van een succesvolle winkel.

The WP Man weet inmiddels wel waar hij zijn moet voor de hosting van snelle websites voor WordPress. The WP Man heeft daar inmiddels zijn eigen netwerken voor klanten met achter zich échte WordPress specialisten. Goede 24/7 helpdesk, ook voor mijzelf hoor wanneer ik soms tegen wat al té technische details loop.

Voor de artikelen die ik verkoop, heb ik gekozen voor een aantal leveranciers. Dit zijn kwalitatief goede producten waar ik achter sta.

Ik heb een Dropshot pro plugin van AliExpress gekocht. Je koopt deze hier online voor 89 dollar.

Je hebt dan de mogelijkheid om artikelen vanaf de AliExpress website producten te importeren In je eigen webshop.

Dat zijn ongeveer 50.000 handgeselecteerde artikelen met 5 sterren reviews van de beste leveranciers. Daarmee kun je een mooi assortiment maken in je winkel. Je kunt tot 15.000 artikelen importeren met deze plugin in je winkel. Niet alleen het plaatje van het artikel maar alle gegevens, het ziet er prachtig uit zoals je zelf ook ziet toch?

Dat werkt voor mij tenminste zo. Ik ga zelf niet een enthousiast verhaal ergens over schrijven wanneer ik daar zelf niets mee heb. Maar ieder mag daar natuurlijk zijn eigen mening over hebben.

Let op want er zijn 2 verschillende plugins van AliExpress dropshot. Je hebt de pro en je hebt de Woo uitvoering. De Woo van Woocommerce. Het komt erop neer dat wanneer je al een winkel hebt en wil gaan uitbreiden met Ali dan heb je de dropshot pro nodig en wanneer je een nieuwe webwinkel gaat bouwen dan kun je het beste de Wooversie pakken.

Daarmee maak je met een lege winkel de snelste start. Deze plugin kun je toevoegen in je WordPress cms bij plugin toevoegen. Na betaling van deze plugin kun je deze direct installeren.

The WoW WordPress Winkel

In je WordPress cms kun je al je AliExpress bezoekers en verkopen zien

je kunt hieronder op de links doorklikken naar Alidropship. Je kunt via The WP Man de plugin en alles wat je nodig hebt daar direct bestellen. Ik zal je later een kortingscode geven zodat je deze daar met korting kunt bestellen.

Bij deze plugin zitten 50 artikelen dus je kunt direct aan de slag. De betaling gaat direct naar de leverancier, de verzending en de communicatie ook. Jij krijgt een vergoeding van Ali omdat jij de klant aangedragen hebt. Net zo goed dat Google betaald krijgt over tikken met Adwords. Jij krijgt alleen niet betaalt over een tik maar over een deal, althans bij Ali werkt dat zo.

Je krijgt elke maand betaald van AliExpress en ook van de andere partners

Los van AliExpress heb ik ook andere bedrijven zoals via Tradetracker en Daisycon. Zo heb ik uit verschillende kanalen inkomsten. Althans dalijk, hoop ik want The WP Man is zojuist begonnen én The WoW Winkel ook, maar hij heeft daar heel veel vertrouwen in maar dat komt ook omdat er nog een paar andere slimmigheidjes in die site zitten maar daarover later meer.

Tradetracker affiliate. Geld verdienen met je website!
Hoe lang zou het nog duren voordat drones je pakketje komen afleveren?
Meld je aan als affiliate van Bol.com.

Vind je affiliate net zo spannend als ik? Ik heb een interessant boek voor je

Kijk dát is ook affiliate! Tuurlijk, maar het is toch ook leuk om jou te attenderen over iets of een product aan te bevelen. Niks mis mee. Trouwens, ik ben ervan overtuigd dat jij elke dag wel op een affiliate site komt waarbij je het niet in de gaten hebt. Iedere hotelkamer b.v. die je boekt online bij de grote sites is affiliate, En zo heb ik nog talloze voorbeelden meer. Je moet affiliate niet overmatig gebruiken, ook die sites ken je wellicht die helemaal volgeplakt zijn met reclame. Lekker interessant! Je moet ook een beetje leren omdenken en je mogelijkheden zien. Online is daar vanalles over te lezen.

Mijn vriendin zei, waarom zouden ze via jou kopen en gaan ze niet gelijk naar AliExpress?

Nou, ik vind The WoW een stuk overzichtelijker en niet alle items staan 5 keer dubbel. Bovendien zoeken nog steeds de meeste mensen via Google. Je mag van AliExpress van elk artikel de seo optimaliseren dus dat is geweldig. Ik optimaliseer die pagina’s, ik heb al snelle hosting dus ik zorg dat deze pagina’s op de juiste woorden te vinden zijn. Of dat ikzelf artikelen onder de aandacht breng via social media en e-mail. Leuk toch, over leuke producten praten en schrijven? Er zijn zoveel creatieve manieren om geld te kunnen verdienen met internet. Sommige manieren zijn op het randje en daar doe ik zeker niet aan mee maar b.v. vergelijkingtabellen sites, van diverse verzekeringen e.d. doen het altijd ook erg goed schijnt. Niche winkels en bijvoorbeeld artikelen over gezondheid is iets waar mensen veel bij zoekmachines op zoeken.

Bestel het boek: Geld verdienen met affiliate marketing

Je zult ongetwijfeld heel veel kunnen leren van dit boek “ Geld verdienen met affiliate marketing”. De titel spreekt je vast aan! Kijk eens of het iets voor jou is?

Aanbieding, boek “Geld verdienen met affiliate marketing”.