18/12/2019 Door Adriaan Uit

Automatische update van uw Website

 

Maak kennis met WPMudev Hosting

WPMudev is een online dienst die allerlei tools aanbiedt om uw site te managen en verbeteren. WPMudev is een Austalisch bedrijf, Hi Mate, en heeft serverruimte op vele locaties in de wereld.

Ook in Amsterdam staat er zo’n supersnelle digitale serverruimte waar WPMudev gebruik van maakt. U kiest wanneer u een site gaat maken in welk land u deze op een server wilt laten draaien. Easy! The WP Man maakt hier al een hele poos gebruik van en ik kan u vertellen dat dit allemaal uitstekend bevalt. Het is niet zomaar een dienst, het is de schatkamer voor de gebruikers van WordPress. Het is duurder dan de eerste de beste aanbieder van serverruimte maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Het is bedoeld voor diegene die serieus met zijn blog, website of webwinkel aan de gang wil of is.

Be Amazing met uw website, snelheid en SEO. Dan staat u bovenaan!

The Hub

The Hub is een van de mooiere onderdelen van WPMudev, het is een controlepaneel van uw website(s).

Hier kunt u in een oogopslag de staat van al uw sites zien.Voor websitebouwers is dit een prachtig middel om websites van je klanten te beheren.

Maar ook als u 1 website hebt of een paar dan kunt u met The Hub uw site iedere nacht of net hoe vaak u wilt een backup maken, of uw plugins automatisch laten updaten.Zo geeft de Defender plugin aan wat er eventueel moet gebeuren. En Hummingbird geeft punten aan ter verbetering van uw site op het gebied van snelheid e.d. The Hub werkt echt geweldig, zo beheer ik ook een aantal sites van mijn klanten die dat graag goed willen doen maar hebben daar zelf geen tijd of aandacht voor. The Hub stuurt u per mail net zo vaak als u wilt rapporten naar je (klanten) toe met alle info over de staat en gezondheid van de website met de verbeterprunten daarbij,

Yesssss Mate, daar hebben wij goed over nagedacht vind u niet?
Maak kennis met de Superheroes van WPMudev. Zij laten uw website en webwinkel vliegen!