Affiliate website met WordPress maken?

The WP Man bouwt ook Dropshipping Affiliate websites en webwinkels

Met een affiliatesite kunt u veel geld verdienen

Wilt u geld gaan verdienen met uw website dan kunt u b.v. gaan bloggen met affiliatelinks erbij. Of een Webwinkel met artikelen waarvan de voorraad bij een magazijn beheert word. Dropshipping. Deze leverancier stuurt dan het artikel naar de klant. Een affiliate link bevat een code dat dat men weet dat deze link van uw website afkomt.

Met affiliate wordt u betaalt over een klik of u krijgt een vooraf afgesproken marge over een verkocht artikel of download.

Wanneer u klant bent van een affiliate of dropshipping bedrijf dan krijgt u ook een backsite pagina erbij die u kunt beheren. Of zelfs dat het transport volledig automatisch werkt zodat ook uw klant direct de transportkosten ziet. En ook een barcode ontvangt waarop het pakketje te traceren is. Omdat WordPress heeft veel gebruikers heeft, hebben bedrijven zoals DHL, My Parcel, Post.nl en vele anderen een plugin die je gratis in je WordPress site kunt integreren.

Affiliate website (laten) bouwen?

Een bedrijf, dienst of artikel promoten met je site of winkel

Deze tikken gaan 24 uur per dag door. Als u het goed doet natuurlijk! U wilt ook in uw website of winkel kunnen zien hoeveel u vandaag, deze week of dit jaar al verdiend hebt. Dit kan ik voor u realiseren. The WP Man is zelf ook enthousiast over Affiliate. Er wordt immers nog steeds meer gekocht via internet.

Het leuke is dat u affiliate website / Blogsites als blogger heel eenvoudig kunt opzetten.

The WP Man kan u over een affiliate website veel vertellen. Technisch gezien is dit allemaal redelijk eenvoudig op te zetten. Maak goede afspraken met uw leveranciers. Wilt u B.v. Artikelen gaan verkopen uit China maak dan afspraken met uw leveranciers. Geef ze het gevoel van belangrijk zijn en behandel ze met respect, dan doen ze veel voor u. U kunt er prima afspraken mee maken. Zoals Nederlanders ook respecteert, dat! Het is een andere cultuur hou daar rekening mee. Ook hoe u het zou kunnen gebruiken via de sociale kanalen. Stuur eens een bericht voor meer informatie en brainstormen. Ik denk graag met u mee.

Contact

Lees meer over WordPress

This website uses cookies.